Sostre de vidre pati interior de - l'Ajuntament d'Alaior Sostre de vidre pati interior de - l'Ajuntament d'Alaior  
 

Ajuntament

Alcalde d'Alaior

José Luis Benejam
Alcalde d'Alaior
Cada passa que donam recorrent els carrers o les places d'Alaior ens acosta a algun episodi dels seus 715 anys d'història apassionant i ens endinsa en la realitat d'una societat amable i oberta al món, per exemple, a través d'aquest portal on trobareu una àmplia informació sobre la ciutat, el terme municipal i tot el que tengui a veure amb el seu Ajuntament, des del qual vull donar-vos la benvinguda al nostre municipi.

Alaior se singularitza a través de la cultura i l'esport. Són moltes i de gran qualitat les activitats que en aquest sentit tenen lloc aquí al llarg de l'any i que atorguen al nostre municipi un enorme dinamisme i una energia especialment positiva. La diversitat en tots els àmbits està molt present en la vida quotidiana, en la qual el respecte cap a la diferència forma part de les nostres senyes d'identitat, al costat del caràcter emprenedor que tan encertadament ens defineix com a poble.

Ciutat industrial i universitària, Alaior compta amb un gran patrimoni artístic i arqueològic que us convid a descobrir passejant pel centre històric o per diferents llocs del nostre territori. Des d'un incomparable marc natural, cada sabata, cada peça de formatge o gelat, cada objecte de bijuteria o bòtil de licor, cada embotit o delícia de rebosteria elaborats per noltros han forjat la personalitat de la gent d'Alaior.

Carrers estrets, racons amb encant, edificis monumentals, l'església de Santa Eulàlia i els seus voltants, el convent de Sant Diego, la casa consistorial, el palau de Can Salort, els antics molins, l'ermita de Sant Pere Nou, tot açò proporciona una experiència única a qui recorre la ciutat.

Als qui visiten el nostre litoral, Alaior els sorprèn amb la platja més extensa de Menorca, Son Bou, o la bella platja de Cala en Porter, on trobareu arena blanca i fina, aigua cristal·lina, natura desbordant i protegida, excel·lent atenció sanitària i d'emergències, a més d'una àmplia oferta comercial i de les millors propostes gastronòmiques.

Per qui desitgi practicar senderisme o ciclisme, entre molts altres esports, Alaior compta amb espais d'enorme valor en el seu àmbit rural, molt idonis per a aquestes pràctiques, que permeten estar en contacte directe amb una flora i una fauna autòctones sempre efervescents. Encara que si alguna cosa ha de ser destacada és, sens dubte, l'hospitalitat i l'amabilitat amb què les persones residents a Alaior rebem els qui arriben al nostre municipi.

Valgui aquesta pàgina com a porta d'entrada digital a Alaior, esperant que ben prest ens visiteu personalment. Si sou un dels nostres vesins o vesines, en aquest portal trobareu informació administrativa, social, cultural, esportiva i econòmica sobre activitats, tràmits, projectes o normatives municipals, amb el propòsit d'agilitar totes les gestions que hàgiu de realitzar amb qualsevol dels departaments d'aquesta institució.

Tots els treballadors i treballadores de l'Ajuntament d'Alaior i membres d'aquesta corporació municipal desitjam facilitar la vostra estada entre noltros i la vostra relació amb l'Administració local.

La meva més cordial benvinguda a Alaior!

José Luis Benejam
Batle 

 
Destaquem...
   
Carpeta Ciutadana
INFORMACIÓ TRIBUTÀRIA ANUAL
Agenda Local
Avanç Revisió PGOU
Programa Festes Sant Llorenç 2010
Xarxa de Biblioteques de Menorca
Rutes saludables a Alaior
IDE menorca
GUIA D’ACOLLIDA PER A PERSONES NOUVINGUDES
Política de Medi Ambient
MANIFEST 700 ANYS
RSU


Horari atenció de dilluns a divendres de 8.00 a 14.00h i dimecres de 16.00 a 19.30 h