Poblat prehistòric de So na Caçana. Carretera Alaior - Cala en Porter - So na Caçana Poblat prehistòric de So na Caçana. Carretera Alaior - Cala en Porter - So na Caçana  
 

Fires i mercats

Contacte
Foto Rafel Quintana Villalonga

Tel. 971 37 10 02,
ext. 6147
Adreça electrònica: rafel.quintana@aj-alaior.org
Ubicació: c/ Major, 11, planta baixa
de l'Ajuntament d'Alaior


Departament de Fires i Mercats

Tel. 971 37 10 02, ext. 6129.
Adreça electrònica:
festes@aj-alaior.org
Cita prèvia:
Enllaç per demanar cita prèvia
Ubicació: c/ Major, 11, planta baixa de l'Ajuntament d'Alaior


Mercats
  • Mercat de Nit
El Mercat de Nit d’Alaior té lloc els dimecres d’estiu al centre del poble. En aquest mercat, hi trobam la millor artesania de l’illa i productes alimentaris típics de Menorca, amb parades de pintures, joieria, bijuteria, macramé, i parades de productes de regal, complements, llibres, roba, etc. de comerços d’Alaior.

- Darrer programa

  • Mercat de ses Coses Polides
El Mercat de ses Coses Polides d’Alaior és un mercat que té lloc tots els dissabtes entre les 9.30 i les 14 hores a la plaça Nova d'Alaior. Les persones que hi participen munten la seva pròpia parada per oferir als veïns i veïnes els objectes de segona mà que tenen per casa i que ja no utilitzen.
El mercat se circumscriu a objectes ja utilitzats, com estris, mobles, roba, llibres, CD, aparells electrònics, petits electrodomèstics, bicicletes, joguines, quadres, etc.

- Darrer programa


  • Mercat de Nadal
El Mercat de Nadal d'Alaior té lloc la setmana prèvia a Nadal a la plaça des Ramal, de les 17.30 h a les 22 h. Està inspirat en els mercats nadalencs del centre d’Europa i té com a estrella el vi calent juntament amb altres propostes gastronòmiques diferents de les habituals a l’illa. També s’hi fan activitats complementàries, com tallers.

- Darrer programa


FIRES

  • Fira d’Estocs Comerciants – Febrer
La Fira d’Estocs Comerciants és una fira organitzada per l’Associació de Comerciants i Empresaris de la localitat amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alaior, en la qual els comerços i empreses del municipi presenten ofertes interessants i on es pot gaudir d’un atractiu programa d’actuacions, activitats i sortejos.

- Darrer programa


  • Fira del Camp – Març
La Fira del Camp de Menorca és la fira agrícola i ramadera més important de les Illes Balears. Se celebra el tercer cap de setmana del mes de març al municipi d’Alaior.
En aquesta fira hi té lloc el Concurs Morfològic de Bestiar Boví Frisó, un dels esdeveniments amb més acceptació i més multitudinaris de Menorca.
Durant aquest cap de setmana s’ofereix un extens programa d'activitats, amb mostres de cuina en directe, degustacions de productes de les Illes, demostracions de forja tradicional, espectacles eqüestres i ballades folklòriques.

- Darrer programa Cartell 2020


  • Fira de Turisme – Març
La Fira de Turisme és un espai per fomentar el sector turístic intern i perquè les empreses, associacions i entitats es donin a conèixer i puguin crear sinergies entre elles. Aquesta fira és un espai per promocionar els seus productes i serveis als residents de l’illa i visitants.

- Darrer programa


  • Fira d’Esports – Setembre
La Fira d’Esport és un esdeveniment esportiu en el qual entitats i empreses esportives del municipi ofereixen informació sobre les seves disciplines. Durant tot un dia es fan exhibicions dels diferents esports que es practiquen a Alaior. A més, durant la fira té lloc un homenatge als millors esportistes i clubs del poble.

- Darrer programa 2019


Notícies i actualitat
 
Destaquem...
   
Carpeta Ciutadana
Agenda Local
Avanç Revisió PGOU
Programa Festes Sant Llorenç 2010
Xarxa de Biblioteques de Menorca
Rutes saludables a Alaior
IDE menorca
GUIA D’ACOLLIDA PER A PERSONES NOUVINGUDES
Política de Medi Ambient
MANIFEST 700 ANYS
RSU


Horari atenció de dilluns a divendres de 8.00 a 14.00h i dimecres de 16.00 a 19.30 h