Posta de sol des de - Son Bou Posta de sol des de - Son Bou  
 

Alaior recupera Santa Eularieta com espai de circuit de cross de camp a través

20/12/2021

Alaior recupera Santa Eularieta com espai de circuit de cross de camp a travésAquest diumenge es va celebrar el segon control de camp a través de Menorca a Santa Eularieta d’Alaior (propietat del Consell Insular), una competició que va formar part del circuit anual de cross.

Des de feia vint anys que no es tornava a disputar una competició esportiva en aquest espai, ja que, en el seu moment, per la protecció ambiental de l’espai, va passar a ser competència del Govern de les Illes Balears.

L’Ajuntament d’Alaior, amb la col·laboració del Consell Insular, va decidir sol·licitar el permís per poder tornar a celebrar competicions a Santa Eularieta al Govern, qui ha acceptat i donat el permís.

Rafel Quintana, regidor d’Esports, ha destacat que «estem molt contents d’haver pogut recuperar aquest espai per poder dur a terme, a partir d’ara, diferents competicions. És una gran notícia pels amants de l’atletisme a Menorca. A més, el circuit de camp a través a Santa Eularieta es caracteritza per complir tots els requisits que marquen els reglaments de competició de camps a través pel que fa a distància, pis gespa, fang i costes».

El segon control de camp a través de Menorca a Santa Eularieta d’Alaior va ser organitzat per l’Ajuntament d’Alaior, Lo Esport, la Federació d’Atletisme de les Illes Balears i el Consell Insular de Menorca.


Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
 
Destaquem...
   
Carpeta Ciutadana
Agenda Local
Avanç Revisió PGOU
Programa Festes Sant Llorenç 2010
Xarxa de Biblioteques de Menorca
Rutes saludables a Alaior
IDE menorca
GUIA D’ACOLLIDA PER A PERSONES NOUVINGUDES
Política de Medi Ambient
MANIFEST 700 ANYS
RSU


Horari atenció de dilluns a divendres de 8.00 a 14.00h i dimecres de 16.00 a 19.30 h