Poblat prehistòric de So na Caçana. Carretera Alaior - Cala en Porter - So na Caçana Poblat prehistòric de So na Caçana. Carretera Alaior - Cala en Porter - So na Caçana  
 

L’Ajuntament d’Alaior celebra el Dia Mundial de la Lluita Contra el VIH-SIDA

01/12/2021

L’Ajuntament d’Alaior celebra el Dia Mundial de la Lluita Contra el VIH-SIDAUn any més, l’Ajuntament d’Alaior s’ha adherit avui a la celebració del Dia Mundial de la Lluita Contra el VIH-SIDA per millorar la comprensio´ del VIH com la pandèmia que provoca patiment des de dècades enrere.

S’ha col·locat un gran llaç vermell a la balconada de les Cases Consistorials com a mostra de suport als afectats i afectades.

L’Ajuntament vol recone`ixer i agrair una vegada més la gran feina de totes les persones i ONG’s amb relació a aquesta malaltia, remarcant la importància de seguir fent una tasca de conscienciacio´, sobretot entre els me´s joves, per fer front i prevenir aquesta, com altres, malalties de transmissió sexual. Aixi´ mateix, cal seguir promovent accions dirigides a erradicar l’estigmatitzacio´ i discriminacio´ de les persones que la pateixen.


Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
 
Destaquem...
   
Carpeta Ciutadana
Agenda Local
Avanç Revisió PGOU
Programa Festes Sant Llorenç 2010
Xarxa de Biblioteques de Menorca
Rutes saludables a Alaior
IDE menorca
GUIA D’ACOLLIDA PER A PERSONES NOUVINGUDES
Política de Medi Ambient
MANIFEST 700 ANYS
RSU


Horari atenció de dilluns a divendres de 8.00 a 14.00h i dimecres de 16.00 a 19.30 h