Posta de sol des de - Cala en Porter Posta de sol des de - Cala en Porter  
 

José Luis Benejam visita l’escoleta Es Pouet, i els col·legis Dr. Comas i La Salle

José Luis Benejam visita l’escoleta Es Pouet, i els col·legis Dr. Comas i La SalleJosé Luis Benejam, batle d’Alaior, juntament amb Tiago Reurer, regidor de Cultura, Patrimoni i Educació han visitat aquest matí tres de les escoles del municipi: l’escoleta Es Pouet, Dr. Comas i la Salle, per interessar-se per com ha anat l’inici de curs i per les diferents necessitats que puguin tenir els centres.

Durant la visita a l’escoleta Es Pouet Benejam ha donat la benvinguda a la nova directora, Sara Mercadal, amb qui ha intercanviat la gran notícia de l’obertura d’una nova aula de nadons, davant la gran demanda per part de famílies del municipi de matricular els seus fills i filles a l’escoleta. Actualment l’escoleta té 10 aules obertes, i al voltant de 100 alumnes.

Per la seva banda, al col·legi Dr. Comas ha estat rebut també per la nova directora Maria Jesús Florit, la cap d’estudis Cristina Ponsetí i la secretària Tonia Coll, amb les que ha comentat diverses accions de millora que es duran a terme al centre, com la modernització de l’ascensor.

Finalment ha visitat el col·legi La Salle acompanyat pel seu director Antonio Airós, on Benejam ha tingut l’oportunitat de comentar amb els alumnes de 6è de primària diversos aspectes de l’Ajuntament, com la tasca que es desenvolupa des de l’arxiu municipal. Els fillets també han demanat al batle per la feina que es fa des de l’alcaldia.

Durant les visites el batle i regidor han comentat que l’Ajuntament està enllestint la preparació perquè totes les escoles puguin fer visites guiades a Alaior Art Contemporani.

«És molt important que els fillets i filletes s’apropin a l’art i tinguin l’oportunitat de conèixer grans artistes i obres com les que tenim aquí a Alaior», ha explicat el batle.


Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
 
Destaquem...
   
Carpeta Ciutadana
Agenda Local
Avanç Revisió PGOU
Programa Festes Sant Llorenç 2010
Xarxa de Biblioteques de Menorca
Rutes saludables a Alaior
IDE menorca
GUIA D’ACOLLIDA PER A PERSONES NOUVINGUDES
Política de Medi Ambient
MANIFEST 700 ANYS
RSU


Horari atenció de dilluns a divendres de 8.00 a 14.00h i dimecres de 16.00 a 19.30 h