Panoràmica de la ciutat d'Alaior - Panoràmica de la ciutat d'Alaior Panoràmica de la ciutat d'Alaior - Panoràmica de la ciutat d'Alaior  
 

José Luis Benejam visita la finalització de les obres de la coberta del CEIP Doctor Comas

José Luis Benejam visita la finalització de les obres de la coberta del CEIP Doctor ComasJosé Luis Benejam, batle d’Alaior, juntament amb Tiago Reurer, regidor d’Educació, i Joan Marqués, delegat de la conselleria d’Educació a Menorca han visitat aquest matí l’escola Doctor Comas per recepcionar les obres de substitució de la coberta de la sala polivalent (annex), dutes a terme per la Conselleria d’Educació.

«Aquesta era una demanda històrica de l’Ajuntament i l’escola que acumulava anys de retard en la seva execució. Havíem traslladat en nombroses ocasions al Govern la necessitat de dur a terme aquesta actuació, pel mal estat de la coberta, que patia des de fa anys goteres. Per això, és una gran notícia que les obres ja estiguin acabades i que els fillets i filletes puguin gaudir d’aquest espai ja totalment remodelat», ha dit Benejam.

També ha aprofitat per donar la benvinguda i l’enhorabona a la nova directora del centre, Mª Jesús Florit.

El cost total de l’obra ha estat de 59.793 euros, sufragats pel Govern de les Illes Balears.

Cal recordar que l’Ajuntament va canviar fa un temps tot el sòl de la sala polivalent de l’escola per un paviment sintètic i que té previst la millora i modernització de l’ascensor, per un import de 17.920 euros.


Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
 
Destaquem...
   
Carpeta Ciutadana
Agenda Local
Avanç Revisió PGOU
Programa Festes Sant Llorenç 2010
Xarxa de Biblioteques de Menorca
Rutes saludables a Alaior
IDE menorca
GUIA D’ACOLLIDA PER A PERSONES NOUVINGUDES
Política de Medi Ambient
MANIFEST 700 ANYS
RSU


Horari atenció de dilluns a divendres de 8.00 a 14.00h i dimecres de 16.00 a 19.30 h