Sostre de vidre pati interior de - l'Ajuntament d'Alaior Sostre de vidre pati interior de - l'Ajuntament d'Alaior  
 

La remodelació integral del Passeig Marítim de Cala en Porter entra en la seva fase final

28/04/2021

La remodelació integral del Passeig Marítim de Cala en Porter entra en la seva fase finalJosé Luis Benejam, batle d’Alaior, juntament amb Cristóbal Marqués, regidor d’Hisenda i Urbanisme, i Maria del Mar López Corral, regidora d’Urbanitzacions, Medi Ambient i Energia, visitaren ahir les obres de la III i última fase de la remodelació integral del Passeig Marítim de Cala en Porter, que ja es troba en la seva etapa final.

Aquesta fase és la continuació de les dues primeres ja executades, i va des de l’Hotel Playa Azul fins a la rotonda dels carrers Mediterrània i Xoroi.

José Luis Benejam ha destacat que «aquest projecte ha suposat sens dubte un abans i després per Cala en Porter, millorant molt notablement l’aspecte d’aquesta via tan important».

En primer lloc, s’augmentaran les voreres i es construiran més àrees verdes pels vianants, garantint itineraris més accessibles i fent un entorn urbà més amable.

Ell projecte també preveu la renovació de tot l’enllumenat públic i de la xarxa de clavegueram i d’aigua potable, connectant les noves conduccions a la xarxa existent de sanejament públic. D’altra banda, es preveu la renovació de la canalització de bombeig.

Així mateix, s'inclouen dues bandes d'aparcaments en el tram on el carrer és més ample, la plantació de palmeres i la col·locació de nous bancs i papereres a les zones d’estança.

Finalment es soterraran les línies elèctriques i de telecomunicacions, millorant l’atractiu visual de tota la zona.

Cal remarcar que per aquesta tercera fase s’estan utilitzant els mateixos elements constructius que a les fases prèvies, per aconseguir un caràcter unitari a tota la intervenció.

La transformació de tot aquest espai es va dur a terme després de realitzar el 2015 una consulta popular entre els residents de la zona, on es va elegir que fos aquest el projecte a executar.

L’obra, que té un cost de 334.950 euros, serà finançada entre el mateix Ajuntament i el Consell Insular de Menorca a través del PIC Turístic.


Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
 
Destaquem...
   
Carpeta Ciutadana
Agenda Local
Avanç Revisió PGOU
Programa Festes Sant Llorenç 2010
Xarxa de Biblioteques de Menorca
Rutes saludables a Alaior
IDE menorca
GUIA D’ACOLLIDA PER A PERSONES NOUVINGUDES
Política de Medi Ambient
MANIFEST 700 ANYS
RSU


Horari atenció de dilluns a divendres de 8.00 a 14.00h i dimecres de 16.00 a 19.30 h