Urbanització de Cala en Porter - fotografia cedida per l'associació de veïns de Cala en Porter - Urbanització de Cala en Porter Urbanització de Cala en Porter - fotografia cedida per l'associació de veïns de Cala en Porter - Urbanització de Cala en Porter  
 

L'Ajuntament d'Alaior celebra el seu plenari ordinari del mes d'abril

L'Ajuntament d'Alaior celebra el seu plenari ordinari del mes d'abrilAhir, 6 d’abril, l’Ajuntament d’Alaior va celebrar el seu plenari ordinari del mes.

Durant la sessió, en primer lloc, es va aprovar l’inici de la tramitació del nomenament de Santiago Pons Quintana com a Fill Il·lustre i mereixedor de rebre la dedicació d’un carrer.

Així mateix, la corporació municipal aprovà, per unanimitat, la utilització de 475.000 euros de romanents per seguir pal·liant les conseqüències econòmiques de la Covid-19 al municipi.

També es donà el vistiplau a les modificacions de les ordenances fiscals reguladores de les taxes de la utilització del domini públic i de la recollida i tractament de fems, per bonificar-les ambdues un 50% a bars, restaurants i comerços respectivament.

D’altra banda, es va aprovar la modificació de l’ordenança general d’actuacions i procediments de recaptació, i la modificació de l’ordenança reguladora del funcionament i ús de l’hort social La Trotxa per ampliar-lo en 9 parcel·les més. Així, es passaria de 15 a 24 parcel·les.

De la mateixa manera, s’aprovà la modificació de l’ordenança municipal reguladora de fires, mercats i venda ambulant i la pròrroga del programa de caràcter temporal de reforç per a l’atenció de les necessitats socials i per a la gestió de les prestacions socials bàsiques al municipi, a causa de la crisi ocasionada per la pandèmia.

Finalment es donà el vistiplau a l’acord de continuïtat i permanència de l’Ajuntament d’Alaior com a membre del Consorci per a la Protecció de la Legalitat Urbanística en Sòl Rústic de l’illa de Menorca, i a dues mocions presentades pel grup municipal del Partit Popular: una declaració a favor del poble saharaui, i una moció amb relació a la pujada de llum del 27%.


Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
 
Destaquem...
   
Carpeta Ciutadana
L'any 2020, els períodes de cobrament voluntari dels tributs municipals de caràcter anual són els següents:

Primer Període: del 16 de març al 15 de maig

 Impost sobre vehicles
 50 % de l'impost sobre béns immobles (IBI)

Segon Periode: del 15 de juliol al 15 de setembre
 50 % de l'impost sobre béns immobles (IBI)
 Impost sobre activitats econòmiques (IAE)
 Taxa control d'animals de companyia amb obligació de vacunació (cans)
 Taxa per servei de recollida i tractament de fems
 Taxa per serveis de cementiri municipal
 Taxa per entrada de vehicles
 Taxa per parada de taxis
 Taxa per ocupació del domini públic
 Vedats de caça

Els rebuts domiciliats es carregaran els dies 4 d'abril i 3 d'agost, respectivament.
Agenda Local
Avanç Revisió PGOU
Pla de Desenvolupament Turístic d'Alaior
Programa Festes Sant Llorenç 2010
Xarxa de Biblioteques de Menorca
NOU PLA DE DINAMITZACIÓ COMERCIAL ALAIOR
Rutes saludables a Alaior
IDE menorca
GUIA D’ACOLLIDA PER A PERSONES NOUVINGUDES
Política de Medi Ambient
Som d'Alaior
Disfruta-lo
MANIFEST 700 ANYS
RSU


Horari atenció de dilluns a divendres de 8.00 a 14.00h i dimecres de 16.00 a 19.30 h