Posta de sol - platja de Son Bou Posta de sol - platja de Son Bou  
 

L’Ajuntament d’Alaior amplia el control d’aforament a les platges del municipi

13/08/2020

L’Ajuntament d’Alaior amplia el control d’aforament a les platges del municipiL’Ajuntament d’Alaior ha contractat un servei de vigilància a les platges del municipi, amb l’objectiu d’ampliar i intensificar el control d’aforament i el compliment per part dels usuaris de les normes de seguretat.

D’aquesta manera, aquest servei complementarà la tasca de vigilància ja duta a terme per l’equip de socorrisme.

Per tal d’evitar aglomeracions i una massificació de les platges, si escau, l’Ajuntament procedirà al tancament dels accessos de vianants i del pàrquing per un temps específic, d’una o dues hores, segons sigui necessari, una vegada estigui complert l’aforament, com ja s’ha fet en dues ocasions a la platja de Son Bou.

Així mateix, quan una zona de la platja estigui contemplant una imminent massificació de persones, aquesta es delimitarà per tal de desviar els usuaris cap a les zones amb més espai lliure.

José Luis Benejam, batle d’Alaior, ha remarcat que «és necessari exercir un estricte control d’accés a les platges, perquè tots puguem gaudir d’elles amb la màxima seguretat».

De la mateixa manera, Benejam fa una crida a la ciutadania a respectar les normes establertes a Son Bou i Cala en Porter, i entendre que si l’aforament de la platja està complet, no s’hi podrà accedir per qüestions de seguretat pública.


Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
 
Destaquem...
   
Carpeta Ciutadana
Agenda Local
Avanç Revisió PGOU
Programa Festes Sant Llorenç 2010
Xarxa de Biblioteques de Menorca
Rutes saludables a Alaior
IDE menorca
GUIA D’ACOLLIDA PER A PERSONES NOUVINGUDES
Política de Medi Ambient
MANIFEST 700 ANYS
RSU


Horari atenció de dilluns a divendres de 8.00 a 14.00h i dimecres de 16.00 a 19.30 h