Poblat prehistòric de So na Caçana. Carretera Alaior - Cala en Porter - So na Caçana Poblat prehistòric de So na Caçana. Carretera Alaior - Cala en Porter - So na Caçana  
 

Alaior acollirà el 'Mercat de ses Coses Polides'

Alaior acollirà el 'Mercat de ses Coses Polides'A partir del 26 d'octubre, quinzenalment, els dissabtes entre les 9 i les 13,30h, els alaiorencs tindran l'oportunitat de muntar la seva pròpia parada a la Pl. Nova d'Alaior, per oferir als seus veïns i veïnes tots els objectes que ja no necessitin i que els sobre a casa.
Així serà el 'Mercat de ses Coses Polides d'Alaior', tot una trobada on les persones s’ ajudaran i entendran entre si. El mercat es circumscriu a objectes, estris, mobles, roba, llibres, CD, aparells electrònics, petits electrodomèstics, bicicletes, joguines, quadres, etc., de segona mà, és a dir, ja utilitzats. Queden expressament exclosos animals, aliments, begudes, armes, substàncies il·legals o coses la procedència de l qual el participant no es pugui fer responsable.


Qualsevol persona podrà participar, i els espais seran assignats per rigorós ordre d'inscripció a la web de l'Ajuntament d'Alaior (www.alaior.org).

Si algun participant necessita portar amb cotxe o furgoneta els objectes, entre les 08.00 i les 09.00 h. del mateix dia, es podrà accedir a una zona de càrrega i descàrrega especial habilitada al costat de la plaça amb motiu d'aquest singular mercat.


Totes les parades hauran d'estar a punt per rebre els visitants entre les 08.00 i com tard les 09.00 h. Després de les 09.00 h. l'accés romandrà tancat tant d'entrada com de sortida, excepte per als vehicles d'emergències. Això sí, si plou, se suspendrà o s'interromprà el mercat fins a la següent jornada assenyalada. Als que es desplacin en vehicle propi fins a la zona, es recomana la utilització de l'aparcament del Carrer Ciutadella.


José Luis Benejam, alcalde d'Alaior, ha volgut convidar a tots els veïns i veïnes del municipi a participar en aquest original mercat. «Allò que tu ja no precises li pot servir a una altra persona, al final, totes les coses són o poden ser polides i mereixen una segona oportunitat», ha destacat Benejam.
El 'Mercat de ses Coses Polides' és una nova oportunitat per dinamitzar l'activitat del poble, i és una de les iniciatives amb les que l'actual alcalde, José Luis Benejam, es va comprometre amb els seus conciutadans i conciutadanes durant la campanya electoral.

Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
 
Destaquem...
   
Carpeta Ciutadana
L'any 2020, els períodes de cobrament voluntari dels tributs municipals de caràcter anual són els següents:

Primer Període: del 16 de març al 15 de maig

 Impost sobre vehicles
 50 % de l'impost sobre béns immobles (IBI)

Segon Periode: del 15 de juliol al 15 de setembre
 50 % de l'impost sobre béns immobles (IBI)
 Impost sobre activitats econòmiques (IAE)
 Taxa control d'animals de companyia amb obligació de vacunació (cans)
 Taxa per servei de recollida i tractament de fems
 Taxa per serveis de cementiri municipal
 Taxa per entrada de vehicles
 Taxa per parada de taxis
 Taxa per ocupació del domini públic
 Vedats de caça

Els rebuts domiciliats es carregaran els dies 4 d'abril i 3 d'agost, respectivament.
Agenda Local
Avanç Revisió PGOU
Pla de Desenvolupament Turístic d'Alaior
Programa Festes Sant Llorenç 2010
El Casal de Joves Es Nou Bot
Xarxa de Biblioteques de Menorca
NOU PLA DE DINAMITZACIÓ COMERCIAL ALAIOR
Rutes saludables a Alaior
IDE menorca
GUIA D’ACOLLIDA PER A PERSONES NOUVINGUDES
Política de Medi Ambient
Som d'Alaior
Disfruta-lo
MANIFEST 700 ANYS
RSU


Horari atenció de dilluns a divendres de 8.00 a 14.00h i dimecres de 16.00 a 19.30 h