Urbanització de Cala en Porter - fotografia cedida per l'associació de veïns de Cala en Porter - Urbanització de Cala en Porter Urbanització de Cala en Porter - fotografia cedida per l'associació de veïns de Cala en Porter - Urbanització de Cala en Porter  
 

La Festa de Caixers d’Alaior, última
celebració amb cavalls de l’estiu

La Festa de Caixers d’Alaior, última<br/>
celebració amb cavalls de l’estiuAlaior serà testimoni aquest cap de setmana de l’última de les celebracions amb cavalls de l’estiu a Menorca: La Festa de Caixers.
Organitzada pel Grup d’Amics de sa Festa des Caixers, amb el suport i col·laboració de l’Ajuntament d’Alaior, la Festa de Caixers, especialment dirigida a joves i a la gent més gran, acollirà també durant la setmana nombroses activitats.


El dijous 26 de setembre hi haurà a les 19,30h Ball en Línia a la Plaça Constitució, i el divendres 27, la presentació del conte “Somiant” a la Plaça des Ramal (19h), Nit de Glossat as Carreró (20,30h) i la Gran Revetlla amb l’Orquestra Huracán a la Plaça Constitució (22h).


Ja durant el cap de setmana, tindran lloc els actes més esperats de la festa. El dissabte a les 11,30h, el Gran Show amb Bubble Clown a la Plaça des Ramal. A les 17,30h serà la sortida de l’Ajuntament de la Cercavila de la Banda de Cornetes i Tambors d’Alaior i la Colla Geganera, per donar pas després a la trobada de la qualcada al Pla d’en Borràs a les 18.15h, amb l’entrega de la bandera al caixer fadrí al Club de Jubilats (18.15h), i l’inici del jaleo amb la Banda de Música d’Alaior (20h). Per acabar la nit, ball a la seu de l’Associació de Balls de Saló (22,30h).

Finalment el diumenge, per tancar la festa, una cercavila des de l’Ajuntament d’Alaior amb la Banda de Cornetes i Tambors d’Alaior a les 9h, el replec de la qualcada davant el bar es Pouet Nou i la recollida de la bandera al Club de Jubiltats (9,30h), la Missa de Caixers a l’Església de Santa Eulàlia (11h), i l’últim jaleo de cavalls de l’estiu a les 12h amb la Banda de Música d’Alaior. Per concloure el gran cap de setmana, actuació del grup Dit i Fet a la Plaça a les 20,30h.


La Festa de Caixers, de la qual formaran part aquest any 28 caixers, és sens dubte una molt bona oportunitat pels col·lectius que durant l’estiu no poden gaudir tant de les festes dels diferents municipis. A més, molts caixers aprofiten per sortir per primera vegada damunt el cavall.
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
 
Destaquem...
   
Carpeta Ciutadana
L'any 2020, els períodes de cobrament voluntari dels tributs municipals de caràcter anual són els següents:

Primer Període: del 16 de març al 15 de maig

 Impost sobre vehicles
 50 % de l'impost sobre béns immobles (IBI)

Segon Periode: del 15 de juliol al 15 de setembre
 50 % de l'impost sobre béns immobles (IBI)
 Impost sobre activitats econòmiques (IAE)
 Taxa control d'animals de companyia amb obligació de vacunació (cans)
 Taxa per servei de recollida i tractament de fems
 Taxa per serveis de cementiri municipal
 Taxa per entrada de vehicles
 Taxa per parada de taxis
 Taxa per ocupació del domini públic
 Vedats de caça

Els rebuts domiciliats es carregaran els dies 4 d'abril i 3 d'agost, respectivament.
Agenda Local
Avanç Revisió PGOU
Pla de Desenvolupament Turístic d'Alaior
Programa Festes Sant Llorenç 2010
El Casal de Joves Es Nou Bot
Xarxa de Biblioteques de Menorca
NOU PLA DE DINAMITZACIÓ COMERCIAL ALAIOR
Rutes saludables a Alaior
IDE menorca
GUIA D’ACOLLIDA PER A PERSONES NOUVINGUDES
Política de Medi Ambient
Som d'Alaior
Disfruta-lo
MANIFEST 700 ANYS
RSU


Horari atenció de dilluns a divendres de 8.00 a 14.00h i dimecres de 16.00 a 19.30 h