Poblat prehistòric de So na Caçana. Carretera Alaior - Cala en Porter - So na Caçana Poblat prehistòric de So na Caçana. Carretera Alaior - Cala en Porter - So na Caçana  
 

Farmers Way, millor empresa del sector turístic de Menorca

Farmers Way, millor empresa del sector turístic de Menorca

La Junta Municipal de Turisme ha decidit que Farmers Way sigui l'empresa que rebi la distinció com a millor experiència turística durant la 4a edició de la Fira Pro Turisme de Menorca, que se celebrarà a Alaior els dies 13 i 14 d'abril.

 

L'Ajuntament d'Alaior ha presentat aquest matí conjuntament amb el Consell Insular de Menorca la programació de la Fira Pro Turisme de Menorca 2019, quarta edició d'una fira amb àmplia representació del sector turístic de l'illa i que enguany versarà sobre l'oferta turística complementària (d'oci, gastronomia, experiències, etc.).

 

L'esdeveniment té un doble objectiu, mostrar i donar a conèixer el caràcter del principal actiu econòmic de Menorca a la població insular i crear un espai de trobada del sector professional del turisme a l'illa, donant lloc a la creació de sinergies a nivell intern del sector per millorar el destí.

 

El regidor de Fires i Mercats de l'Ajuntament d'Alaior, Rafael Quintana, ha destacat en la roda de premsa d'aquest matí la gran implicació de la Junta de Turisme Municipal en l'organització de la Fira, així com de les empreses que un any més participaran en l'esdeveniment: "s'ha convertit en un punt de trobada del sector turístic de Menorca, una oportunitat per compartir coneixements i negoci just abans d'iniciar la temporada turística".

 

Aquest any, per tal d'atraure tot tipus de públic, s'han incorporat novetats significatives i s'ha dissenyat un atractiu programa, destacant les següents propostes:

 

 

 

Dissabte 13 d'abril de 10 a 20.30 hores:

- 12 hores: "La imatge internacional de Menorca", conferència pronunciada per Marc Ros, expert en màrqueting i comunicació.

- 18 hores: Gran Xou Humorístic de Madó Pereta.

- 19.30 hores: Presentació del projecte "Museu del Futbol Menorquí: Per Menorca i el turisme"

 

Tardeo A LA CARPA DE LA FIRA PRO TURISME

- 13.30 hores: Actuació del quintet La Dolce Vita.

- 15.30 hores: Actuació de Miss Loopita.

- 20.30 hores: Actuació de la banda Puretones.

 

Diumenge 14 d'abril de 10 a 14.30 hores:

Presentació d'empreses i expositors

- 12 hores :. Actuació del trio Wanderlust Menorca.

 

Finalment, el director insular de Turisme, Isaac Olives, ha destacat l'esforç de l'Ajuntament d'Alaior per dur a terme aquesta iniciativa, reafirmant el seu suport a la fira a través de la Fundació Foment de Turisme de Menorca.


Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
 
Destaquem...
   
Carpeta Ciutadana
Agenda Local
Avanç Revisió PGOU
Pla de Desenvolupament Turístic d'Alaior
Programa Festes Sant Llorenç 2010
El Casal de Joves Es Nou Bot
Xarxa de Biblioteques de Menorca
NOU PLA DE DINAMITZACIÓ COMERCIAL ALAIOR
Rutes saludables a Alaior
IDE menorca
GUIA D’ACOLLIDA PER A PERSONES NOUVINGUDES
Política de Medi Ambient
Som d'Alaior
Disfruta-lo
MANIFEST 700 ANYS
RSU


Horari atenció de dilluns a divendres de 8.00 a 14.30h i dijous de 16.00 a 19.30 h