Façana de l'Ajuntament - Façana de l'Ajuntament Façana de l'Ajuntament - Façana de l'Ajuntament  
 

Alaior inverteix 61.000 euros per adequar a la normativa actual les instal·lacions del Poliesportiu Municipal

Alaior inverteix 61.000 euros per adequar a la normativa actual les instal·lacions del Poliesportiu Municipal

L'Ajuntament d'Alaior destinarà un total de 61.892 euros (IVA inclòs) per adequar a la normativa vigent les instal·lacions del Poliesportiu Municipal.

 

Per dur a terme aquesta iniciativa es va elaborar un "Projecte integrat d'obres i instal·lacions per a la regularització del Pavelló Esportiu Municipal", el qual contempla la modernització de les instal·lacions d'electricitat i contra incendis amb un cost de 36.857 i 25.035 euros respectivament, és a dir , 61.892 euros en total.

 

El projecte ha estat redactat pel tècnic Josep Quintana i en el mateix es descriuen les instal·lacions d'electricitat i contra incendis, així com els treballs a executar en les dues perquè la infraestructura esportiva quedi totalment actualitzada.

 

A la secció d'activitats d'aquests projectes es descriuen les característiques del subministrament elèctric i de la instal·lació de protecció contra el foc i l'evacuació en cas de produir un incendi.

 

És important recordar que el nombre d'usuaris que utilitzen les instal·lacions del Poliesportiu Municipal augmenta cada any, de manera que al maig de l'any en curs es va registrar la xifra de 461 persones al mes. A aquesta xifres cal afegir les 1.200 persones inscrites a alguna de les més de 20 entitats esportives de la població, les quals també utilitzen el Poliesportiu de la localitat.

 

L'equip de govern municipal és conscient de la importància que tenen les instal·lacions esportives municipals per a la població i, per això mateix, aposta clarament per la seva modernització i manteniment, així com per millorar i incrementar els equipaments esportius de la localitat perquè els ciutadans facin esport, tal com es va posar de manifest, per exemple, amb la construcció d'un gimnàs en el Poliesportiu Municipal al febrer de 2016, la renovació de la gespa artificial dels Pins i la construcció d'un gimnàs a l'aire lliure a Cala en Porter, tots dos projectes executats l'any passat.

 

L'Ajuntament d'Alaior seguirà donant suport al món de l'esport i als més de 20 clubs que fomenten i dinamitzen l'esport a la població.

 


Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
 
Destaquem...
   
Carpeta Ciutadana
Agenda Local
Avanç Revisió PGOU
Pla de Desenvolupament Turístic d'Alaior
Programa Festes Sant Llorenç 2010
El Casal de Joves Es Nou Bot
Xarxa de Biblioteques de Menorca
NOU PLA DE DINAMITZACIÓ COMERCIAL ALAIOR
Rutes saludables a Alaior
IDE menorca
GUIA D’ACOLLIDA PER A PERSONES NOUVINGUDES
Política de Medi Ambient
Som d'Alaior
Disfruta-lo
MANIFEST 700 ANYS
RSU


Horari atenció de dilluns a divendres de 8.00 a 14.30h i dijous de 16.00 a 19.30 h