Panoràmica de la ciutat d'Alaior - Panoràmica de la ciutat d'Alaior Panoràmica de la ciutat d'Alaior - Panoràmica de la ciutat d'Alaior  
 

Alaior incorpora una nova escultura urbana

Alaior incorpora una nova escultura urbana

Es tracta de l'obra "Enigma" que ha donat al municipi l'artista Joan Ameller García.

 

Es tracta d'una moderna composició titulada "existència", muntada sobre una base de fusta i elaborada a partir del ferro colat com a material principal.

 

L'autor és un professor de l'institut d'Alaior, aficionat a la producció artística, i a qui li agrada treballar amb materials nobles com ell mateix considera que és el ferro, un material que acompanya i ha servit a l'home des de temps immemorial.

 

 

De manera molt esquemàtica, "existència" proposa la trobada de dos éssers humans enllaçats, que reposen en posició sedent sobre el pedestal de fusta, en actitud de repòs i assossec pròpia d'una parella que viatja junta per la vida.

 

L'escultura ha quedat instal·lada a l'escalinata que dóna accés al carrer Sant Josep i constitueix un detall més per l'ornamentació urbana, que pot descobrir-se des del principal eix urbà, el carrer des Ramal.

 

L'Ajuntament ha anat a càrrec amb les despeses d'instal·lació i muntatge i ha construït també una petita peanya per realçar la peça i procurar a més un detall floral a l'entorn.

 


Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
 
Destaquem...
   
Carpeta Ciutadana
Agenda Local
Avanç Revisió PGOU
Pla de Desenvolupament Turístic d'Alaior
Programa Festes Sant Llorenç 2010
El Casal de Joves Es Nou Bot
Xarxa de Biblioteques de Menorca
NOU PLA DE DINAMITZACIÓ COMERCIAL ALAIOR
Rutes saludables a Alaior
IDE menorca
GUIA D’ACOLLIDA PER A PERSONES NOUVINGUDES
Política de Medi Ambient
Som d'Alaior
Disfruta-lo
MANIFEST 700 ANYS
RSU


Horari atenció de dilluns a divendres de 8.00 a 14.30h i dijous de 16.00 a 19.30 h