Posta de sol des de - Cala en Porter Posta de sol des de - Cala en Porter  
 

La IV Fira d'Esports 2018 d'Alaior es celebrarà demà divendres

La IV Fira d'Esports 2018 d'Alaior es celebrarà demà divendres

L'Avinguda del Pare Huguet d'Alaior s'omplirà demà divendres 14 de setembre de tot tipus d’entitats esportives i d'esportistes amb motiu de la quarta edició de la Fira d'Esports 2018, un esdeveniment en el que, entre les 18 i les 22 hores, un total de 24 entitats oferiran informació als vianants i, a més, algunes portaran a terme una exhibició de les diferents disciplines esportives que es poden practicar a la localitat durant tot l'any. En el transcurs de la Fira, concretament a les 20 hores, es retrà homenatge als esportistes i els clubs o equips més destacats per la seva trajectòria. El reconeixement consistirà en l'entrega d'una placa commemorativa personalitzada.

 

Les entitats esportives que participaran en la mostra són el CE Alaior, CB Jovent Alaior, Club Hípic Alaior, Club Voleibol Alaior, Club Tenis Alayor, Gimnàstica Rítmica Alaior, Club Bàdminton Alaior, Club Automodelisme Alaior, Club Patinatge Alaior, Centre Cultural Escacs, Centre Cultural Billar, CP Cala en Porter, Club Aikido Alaior, Club Karate Alaior, Club Tennis Taula Alaior, Associació Canina Esportiva, Associació Històrica de Futbol, Club Agility Alaior, Penya Valencianista d'Alaior, Penya Barcelonista d'Alaior, Agrupació Voluntaris Esportius, Lô Esport, Cesca i Agility d'Alt s'Era.

 

Convé recordar en aquest àmbit que l'Ajuntament d'Alaior posa a l'abast de tots els ciutadans un conjunt d'activitats esportives municipals, com a complement a les que ofereixen els clubs del municipi, els quals fan possible que Alaior compti amb una oferta variada. En tot cas, l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de la localitat ha fet un gran esforç per millorar les instal·lacions esportives i l'entorn del Poliesportiu, amb l'objectiu que els ciutadans puguin gaudir d'activitats esportives alternatives en un espai adequat. 

 

Durant els darrers anys el Consistori ha construït noves infraestructures municipals com són el gimnàs del Poliesportiu Municipal, la millora de sales, la renovació de la gespa del camp de futbol Los Pinos, les taules de ping-pong, el gimnàs al aire lliure del poliesportiu, canvi a llums led en totes les instal·lacions esportives municipals i, en aquests moments, està en marxa la construcció la nova zona esportiva de Cala en Porter. 

 


Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
 
Destaquem...
   
Carpeta Ciutadana
Agenda Local
Avanç Revisió PGOU
Pla de Desenvolupament Turístic d'Alaior
Programa Festes Sant Llorenç 2010
El Casal de Joves Es Nou Bot
Xarxa de Biblioteques de Menorca
NOU PLA DE DINAMITZACIÓ COMERCIAL ALAIOR
Rutes saludables a Alaior
IDE menorca
GUIA D’ACOLLIDA PER A PERSONES NOUVINGUDES
Política de Medi Ambient
Som d'Alaior
Disfruta-lo
MANIFEST 700 ANYS
RSU


Horari atenció de dilluns a divendres de 8.00 a 14.30h i dijous de 16.00 a 19.30 h