Posta de sol des de - Cala en Porter Posta de sol des de - Cala en Porter  
 

Darrera edició del Mercat de Nit d'Alaior

El XVII Mercat de Nit d'Alaior oferirà avui dimecres, en la seva darrera edició, un taller de circ per a fillets, a càrrec d'Acirkaos. La iniciativa es portarà a terme a partir de les 19.30 hores a la Plaça des Ramal. A més, Sa Plaça acollirà, una hora més tard, una actuació musical en directe.

 

Per tercer any consecutiu s'han habilitat tres zones diferenciades per ubicar productes agroalimentaris, articles d'artesania i les paradetes dels comerços d'Alaior i d'altres municipis de Menorca, la qual cosa segueix sent avui en dia el principal fet diferencial d'aquest mercat en comparació a d'altres de la resta de l'Illa.

 

Per tant, els carrers des Forn, Major, la Sala, Es Vergeret i Es Carreró s'ompliran tots els dimecres d'estiu, a partir de les 19 i fins les 23 hores, de parades de joieria, bijuteria, pintures, macramé, productes feltre, etc. S'ha de destacar que per poder instal·lar un estand a la zona d'artesania s'ha d'estar en possessió de la Carta d'Artesà. 

 

En canvi, els comerços adherits (productes de regal, llibres, sabates, complements, roba...) i els productes alimentaris s'ubicaran al Carrer des Ramal.

 

Activitats complementàries al Mercat de Nit:

 

- L'Hora del Conte: Pintem el món, a càrrec de Silvia Vivó. Biblioteca Pública a les 19.30 hores. 

 

- Degustació de Formatge amb Denominació d'Origen Mahón-Menorca. Cada dimecres al Carrer des Ramal. 

 

- Visites guiades pel centre històric d'Alaior. Recorregut guiat per la història i el patrimoni local, amb visita als indrets més emblemàtics de la població. Punt de trobada a les 18.30 hores al Convent de Sant Diego. Més informació a rutaturisticalalaior@gmail.com. 

 

- Ruta turística Alaior. Inclou tres punts d'interès turístic: l'església de Santa Eulàlia, el refugi antiaeri de la Guerra Civil i una casa tradicional del poble. La ruta és lliure. Més informació a rutaturisticalalaior@gmail.com. 

 

El Mercat de Nit d'Alaior és una activitat patrocinada per el Consell de Menorca, amb la col·laboració del Formatge amb Denominació d'Origen Mahón-Menorca.


Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
 
Destaquem...
   
Carpeta Ciutadana
Agenda Local
Avanç Revisió PGOU
Pla de Desenvolupament Turístic d'Alaior
Programa Festes Sant Llorenç 2010
El Casal de Joves Es Nou Bot
Xarxa de Biblioteques de Menorca
NOU PLA DE DINAMITZACIÓ COMERCIAL ALAIOR
Rutes saludables a Alaior
IDE menorca
GUIA D’ACOLLIDA PER A PERSONES NOUVINGUDES
Política de Medi Ambient
Som d'Alaior
Disfruta-lo
MANIFEST 700 ANYS
RSU


Horari atenció de dilluns a divendres de 8.00 a 14.30h i dijous de 16.00 a 19.30 h