Poblat prehistòric de So na Caçana. Carretera Alaior - Cala en Porter - So na Caçana Poblat prehistòric de So na Caçana. Carretera Alaior - Cala en Porter - So na Caçana  
 

El Guateque de la Década i tribut als Rolling Stones de concert a Alaior entrades a la venda!

El Guateque de la Década i tribut als Rolling Stones de concert a Alaior entrades a la venda!

Els amants de la bona música tenen una doble cita ineludible, el dissabte 4 d'agost a Alaior, per gaudir dels grups Smoking Stones i El Guateque de la Década ja que oferiran un concert a al pati de l'IES Miquel Guàrdia a partir de les 22 hores.

 

El Guateque de la Década és el grup de Carmelo Martínez, una de les veus integrants inicials en els anys 80 de "La Dècada Prodigiosa", grup que va obtenir quantitat de nombres 1 en llistes d'èxits recreant els grans èxits de la música pop de els anys 60, i més endavant els 70 i els 80, amb la seva fórmula de medleys enllaçant èxits. Tampoc oblidar el seu èxit "Made in Spain (la noia que jo vull)", tema propi que els va portar a representar Espanya al Festival d'Eurovisió el 1988. Abans d'això en els primers 80, Carmelo Martínez va ser solista de "Alphaville" recorrent totes les ciutats de la geografia espanyola. El Guateque de la Década es basa en la fórmula de molts d'èxits de totes les èpoques 50 's, 60's, 70's i 80's

 

Smoking Stones és un grup de culte que s'ha guanyat una important reputació a nivell internacional al llarg dels últims anys, de manera que són considerats com una de les millors bandes tribut a The Rolling Stones de tot el món. Smoking Stones recreen el so i l'esperit dels Stones però sense pretendre realitzar covers dels temes originals, cosa que no hauria estat difícil d'aconseguir amb la seva perícia musical, sinó que han optat per la versió molt aproximada, algunes d'elles adaptades al castellà .

 

El preu de l'entrada si es compra de manera anticipada és de 10 euros per als residents a Alaior i de 15 euros per a la resta. El preu a taquilla el dia del concert és de 18 euros. Els veïns de la localitat podran adquirir les seves entrades directament a l'Ajuntament, presentant el seu DNI, fins al 15 de juliol (màxim 2 entrades per resident). Als altres municipis les entrades es poden comprar als establiments Biosfera i American Bar a Maó, Bar Peri a Es Migjorn Gran, Gurugú i Bar Sa Plaça (Can Bep) a Es Mercadal, Feymar i Sa Llibreria a Ferreries i, finalment, en al Bar Imperi a Ciutadella.

 

L'Ajuntament d'Alaior organitza aquest concert amb la col·laboració de les marques i empreses Coca-Cola, Estrella Damm, AR Esdeveniments, Bar-Restaurant Es Pouet Nou, Cadena Ser Menorca, Rent a Car Balmes Menorca, Edusound, Can Jaumot, Grup Tecnográfico, hotel Sol Milanos Pingüinos i Meliá Hotels International.

 


Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
 
Destaquem...
   
Carpeta Ciutadana
PERÍODES DE COBRAMENT

L'any 2018, els períodes de cobrament voluntari dels tributs municipals de caràcter anual són els següents:

PERÍODE
TERMINI
TRIBUTS 
Primer:
del 15 de març 
al 15 de maig

 Impost sobre vehicles
 50 % de l'impost sobre béns immobles (IBI)

Segon:
del 16 de juliol

al 17 de setembre

 50 % de l'impost sobre béns immobles (IBI)
 Impost sobre activitats econòmiques (IAE)
 Taxa control d'animals de companyia amb obligació de vacunació (cans)
 Taxa per servei de recollida i tractament de fems
 Taxa per serveis de cementiri municipal
 Taxa per entrada de vehicles
 Taxa per parada de taxis
 Taxa per ocupació del domini públic
 Vedats de caça


NOVETATS FISCALS EXERCICI 2018

En l'exercici 2018 es disminueixen per tercer any consecutiu els valors cadastrals del municipi d'Alaior, aplicant una actualització del 0,96. Així doncs, tot i haver-se incrementat lleugerament el tipus impositiu, els contribuents veuran reflectit un estalvi en els rebuts de l'impost sobre béns immobles d’entorn a l’1% respecte de l’any anterior.

IMPOST SOBRE BÉNS IMMOBLES: FRACCIONAMENT I BONIFICACIONS

Igual que en els darrers exercicis, i per donar facilitat als contribuents, l'IBI es pagarà en dos períodes.

Així mateix, els contribuents que compleixin els requisits prevists en l'ordenança fiscal reguladora d'aquest impost podran sol·licitar les bonificacions següents abans del 31 de desembre:
- Noves construccions i obres de rehabilitació integral, per a empreses d'urbanització, construcció i promoció immobiliària
- Habitatges de protecció oficial i els que resultin equiparables de conformitat amb la normativa de la CAIB.
- Béns rústics de les cooperatives agràries i d'explotació comunitària de la terra (L 20/1990).
- Família nombrosa: fins al 90 % que, com a novetat, el percentatge de bonificació variarà en funció del nivell de renda i es bonificaran únicament els primers 75.000 euros de valor cadastral.
- Immobles on es desenvolupin activitats econòmiques d'especial interès o utilitat municipal per concórrer-hi circumstàncies socials, culturals o historicoartístiques.
- Immobles on es desenvolupin activitats econòmiques d'especial interès o utilitat municipal per concórrer-hi circumstàncies de foment de l'ocupació.

BONIFICACIÓ PER DOMICILIACIÓ DE TRIBUTS

- 3 % de bonificació per domiciliar els rebuts de l’IBI.
- 1,5 % de bonificació per domiciliar els rebuts dels tributs restants, excepte els vedats de caça.

Els rebuts domiciliats es carregaran els dies 4 d'abril i 3 d'agost, respectivament. La data límit per domiciliar els rebuts és un mes abans de l’inici de cada període de cobrament voluntari.

L'ordre de domiciliació es podrà fer presencialment al Servei d'Atenció Ciutadana o de manera telemàtica a través de la seu electrònica de l'Ajuntament (alaior.sedelectronica.es) amb DNI electrònic o certificat digital. La domiciliació es renova cada any automàticament i té validesa indefinida mentre la persona ordenant no en sol·liciti l'anul·lació o la modificació.

Per a qualsevol aclariment podeu telefonar al 971 37 10 02, ext. 139 (Recaptació), o adreçar-vos al SAC.
Agenda Local
Avanç Revisió PGOU
Pla de Desenvolupament Turístic d'Alaior
Programa Festes Sant Llorenç 2010
El Casal de Joves Es Nou Bot
Xarxa de Biblioteques de Menorca
NOU PLA DE DINAMITZACIÓ COMERCIAL ALAIOR
Rutes saludables a Alaior
IDE menorca
GUIA D’ACOLLIDA PER A PERSONES NOUVINGUDES
Política de Medi Ambient
Som d'Alaior
Disfruta-lo
MANIFEST 700 ANYS
RSU


Horari atenció de dilluns a divendres de 8.00 a 14.30h i dijous de 16.00 a 19.30 h