Posta de sol - platja de Son Bou Posta de sol - platja de Son Bou  
 

I Marxa Solidària ASSORME

I Marxa Solidària ASSORME

El proper diumenge, dia 3 de juny, tindrà lloc la I Marxa Solidària organitzada per ASSORME (Associació de Persones Sordes de Menorca), amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alaior, l'Associació de Veïns de Cala’n Busquets, la Federació de Persones Sordes de les Illes Balears, la Fundació de Persones amb Discapacitat de Menorca, l'Obra social La Caixa i Torralba d’en Salort, entre altres. 

 

L'objectiu d’aquesta iniciativa és visibilitzar el col·lectiu de persones sordes amb motiu del Dia Nacional de les Llengües de Signes que es celebra anualment el 14 de juny.

 

És una activitat oberta a tothom, tant per a adults com a fillets, a través d'una inscripció de 5€ i es regalarà una samarreta solidària. El punt de trobada serà a les 9.30 hores al Parc de Cala’n Busquets d'Alaior. Per inaugurar la marxa es procedirà a la lectura del manifest pel Dia Nacional de les Llengües de Signes i a continuació s'efectuarà la sortida

 

S'han previst dos itineraris: un de més curt, que finalitzarà a Torralba d’en Salort, i un més llarg, pels més valents que vulguin continuar fins a Cotaina (final del carril bici). Els dos recorreguts es poden fer caminant i la tornada serà pel mateix camí. Per finalitzar, s'oferira un aperitiu de cloenda al Parc de Cala’n Busquets.

 

 

Aquesta és només una de les nombroses activitats que te previstes per enguany ASSORME, ja que aquesta associació celebra el seu 20è aniversari i vol que tota la societat s'impliqui en la seva lluita diària per la defensa dels drets de les persones sordes en igualtat d'oportunitats.

 


Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
 
Destaquem...
   
Carpeta Ciutadana
Agenda Local
Avanç Revisió PGOU
Pla de Desenvolupament Turístic d'Alaior
Programa Festes Sant Llorenç 2010
El Casal de Joves Es Nou Bot
Xarxa de Biblioteques de Menorca
NOU PLA DE DINAMITZACIÓ COMERCIAL ALAIOR
Rutes saludables a Alaior
IDE menorca
GUIA D’ACOLLIDA PER A PERSONES NOUVINGUDES
Política de Medi Ambient
Som d'Alaior
Disfruta-lo
MANIFEST 700 ANYS
RSU


Horari atenció de dilluns a divendres de 8.00 a 14.30h i dijous de 16.00 a 19.30 h