Posta de sol des de la - Cova d'en Xoroi Posta de sol des de la - Cova d'en Xoroi  
 

Marc Ros, fundador de Aftershare TV i soci de Risto Mejide, protagonista a la Fira Pro Turisme Menorca

Marc Ros, fundador de Aftershare TV i soci de Risto Mejide, protagonista a la Fira Pro Turisme Menorca

Un dels principals protagonistes de la Fira Pro Turisme de Menorca del mes d'abril serà Marc Ros.

 

Marc Ros és reconegut com un expert del màrqueting i comunicació, fundador i CEO de les companyies AFTERSHARE.TV i 60DB Entertaiment, impulsor del fòrum BRANDUCERS i membre del primer jurat internacional de Branded Content d'Festival de Cannes, així com fundador i actual president de la BCMA, a més és conferenciant, col·laborador en mitjans i professor de la Universitat de Comunicació Blanquerna i de la Universitat Pompeu Fabra.

 

Nascut a Barcelona el gener de 1971, va estudiar ciències econòmiques a la Universitat de Barcelona i un postgrau a la prestigiosa escola de negocis internacional IESE Business School (PADE 2010-11). A més de castellà i català parla anglès, francès i rus, i actualment està iniciant-se en xinès i àrab.

 

27 anys de carrera fins avui, en companyies de diferent tipologia, des nacionals líders en el seu moment com Lorente o Slogan, passant per internacionals independents com Wiedenn & Kennedy (agència de Nike) i Leagas Delaney (agència d'Adidas) i un gran grup global com és HAVAS MEDIA - Euro RSGG.

 

El 2007 decideix fundar Aftershare a partir d'una idea: La publicitat ja no és la solució o un "com" més, cal ajudar les empreses a replantejar la seva marca a partir del que fan, i no només el que diuen. Nous "per què" i "com".

 

 

La companyia de Marc Ros i Risto Mejide suma gairebé 70 professionals del món de la publicitat màrqueting, tecnologia, mitjans, producció a les seves oficines de Barcelona, Madrid i València, convertint-se en tan poc temps una de les primeres companyies independents espanyoles.

 

Marc Ros per tant serà un dels grans protagonistes de la Fira Pro turisme de Menorca que se celebrarà del 6 al 8 d'abril al Pavelló Josep Miquel Guàrdia i que diumenge que ve tanca inscripcions quedant ja molt poques places tant en la part de ESTANDS TURISTICS com en el mercat complementari d'artesania, alimentació i comerç.

 

Marc Ros parlarà a la Fira sobre com millorar el turisme de l'Illa, la competitivitat, com també de la seva experiència en el món empresarial.

 


Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
 
Destaquem...
   
Carpeta Ciutadana
Agenda Local
Avanç Revisió PGOU
Pla de Desenvolupament Turístic d'Alaior
Programa Festes Sant Llorenç 2010
El Casal de Joves Es Nou Bot
Xarxa de Biblioteques de Menorca
NOU PLA DE DINAMITZACIÓ COMERCIAL ALAIOR
Rutes saludables a Alaior
IDE menorca
GUIA D’ACOLLIDA PER A PERSONES NOUVINGUDES
Política de Medi Ambient
Som d'Alaior
Disfruta-lo
MANIFEST 700 ANYS
RSU


Horari atenció de dilluns a divendres de 8.00 a 14.30h i dijous de 16.00 a 19.30 h