Posta de sol des de - Son Bou Posta de sol des de - Son Bou  
 

Alaior obre dues noves aules de nadons

Alaior obre dues noves aules de nadons

Durant aquest principi d’any 2018 l’Escola Infantil Es Pouet d’Alaior ha obert dues noves aules de nadons, durant el mes de gener es va obrir la primera i aquesta setmana s’ha obert la segona. L’obertura de les aules correspon a la voluntat d’atendre la demanda de les famílies que estaven en llista d’espera, així com les noves sol·licituds d’escolarització.

 

Amb aquestes dues noves aules que ja estan plenes fan que actualment Alaior compti amb més d’un centenar de fillets a l’escoleta municipal, amb un total de nou aules obertes durant  aquest curs 2017-2018, concretament: 3 aules de dos anys, 4 aules d’un any i 2 aules de nadons, amb un total de 104 fillets matriculats. 

 

Increment aportació municipal per aquest curs 

 

S’ha de recordar que aquest és el primer curs amb la nova licitació del servei, on l’equip de govern de l'Ajuntament va decidir establir una important novetat en la nova licitació, que és que per cada aula de més que s'obri durant el curs escolar, es realitzarà una aportació extra municipal d'entre 8.000 i 22.000 euros per aula, aquest sistema compensa l'esforç que realitza l'empresa i ajuda a tenir una estabilitat.

 

Escolarització de 0 a 3 anys, prioritat de l’actual equip de govern

El regidor d'Educació, Cristóbal Marqués, també ha destacat que es seguirà  amb la  campanya anomenada «Vine a l'Escoleta!» que ha donat molt bons resultats, per donar a conèixer l’escoleta i conscienciar a pares i mares de la importància i beneficis de l'escolarització de 0 a 3 anys. 

A més ha detectat que els darrers cursos està augmentant el percentatge d’infants escolaritzats, sobretot a dos anys, el nostre principal objectiu d’aquesta legislatura. També està ajudant a augmentar les matricules les beques d’escolarització, que han permès que les famílies tenguin una ajuda per escolaritzar els seus fills, sobre aquest tema ha anunciat que s’està estudiant noves fórmules per ajudar a més famílies. 

 


Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
 
Destaquem...
   
Carpeta Ciutadana
Agenda Local
Avanç Revisió PGOU
Pla de Desenvolupament Turístic d'Alaior
Programa Festes Sant Llorenç 2010
El Casal de Joves Es Nou Bot
Xarxa de Biblioteques de Menorca
NOU PLA DE DINAMITZACIÓ COMERCIAL ALAIOR
Rutes saludables a Alaior
IDE menorca
GUIA D’ACOLLIDA PER A PERSONES NOUVINGUDES
Política de Medi Ambient
Som d'Alaior
Disfruta-lo
MANIFEST 700 ANYS
RSU


Horari atenció de dilluns a divendres de 8.00 a 14.30h i dijous de 16.00 a 19.30 h