Façana de l'Ajuntament - Façana de l'Ajuntament Façana de l'Ajuntament - Façana de l'Ajuntament  
 

Alaior inverteix en el manteniment dels centres educatius del municipi

Alaior inverteix en el manteniment dels centres educatius del municipi

L'Ajuntament d'Alaior ha realitzat diverses intervencions en els diferents centres educatius del municipi, d'acord amb els equips directius de cada centre. S'han canviat totes les finestres del tres aules del Col·legi Doctor Comas Camps, a més s'ha aprofitat el pont, sense classe per als nens, per a realitzar tasques de manteniment en tots els centres com poda dels grans arbres i pintat del recinte exterior i patis .

 

D'altra banda s'ha efectuat la reparació i sanejament de la teulada de l'Escola d'Adults, una inversió molt necessària ja que des de l'ampliació de l'Escola havien augmentat les filtracions i s'ha invertit en la renovació de la maquinària de bombament de l'aigua del Col·legi Mestre Duran.

 

Per a l'equip de govern el bon manteniment dels col·legis del municipi sempre ha estat una prioritat i s'ha demostrat els últims anys, per exemple amb el canvi de sòl de l'annex del Doctor Comas. El treball l'ha realitzat la brigada municipal d'obres amb el suport de diverses empreses locals per un import de 12.000 euros.

 

Així mateix, l'Ajuntament d'Alaior resta a l'espera de conèixer notícies de la Conselleria d'Educació sobre el canvi de coberta de l'annex del Doctor Comas, l'any passat s'havien licitat les obres de reparació de la coberta però en començar a executar-la Conselleria va optar per aturar la reparació i optar per un canvi de coberta que per ara no s'ha realitzat.

 


Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
 
Destaquem...
   
Carpeta Ciutadana
Agenda Local
Avanç Revisió PGOU
Pla de Desenvolupament Turístic d'Alaior
Programa Festes Sant Llorenç 2010
El Casal de Joves Es Nou Bot
Xarxa de Biblioteques de Menorca
NOU PLA DE DINAMITZACIÓ COMERCIAL ALAIOR
Rutes saludables a Alaior
IDE menorca
GUIA D’ACOLLIDA PER A PERSONES NOUVINGUDES
Política de Medi Ambient
Som d'Alaior
Disfruta-lo
MANIFEST 700 ANYS
RSU


Horari atenció de dilluns a divendres de 8.00 a 14.30h i dijous de 16.00 a 19.30 h