Posta de sol des de la - Cova d'en Xoroi Posta de sol des de la - Cova d'en Xoroi  
 

L'actuació musical de Mèrvils Duo protagonitzarà la segona edició del XVI Mercat de Nit d'Alaior 2017

L'actuació musical de Mèrvils Duo protagonitzarà la segona edició del XVI Mercat de Nit d'Alaior 2017El Mercat de Nit d'Alaior 2017, inaugurat el passat 7 de juny, torna el proper dimecres 14 del mateix mes amb l'actuació de Mèrvils Duo, a partir de les 20.30 hores a Sa Plaça. A més, els infants podran gaudir dels castells inflables que Diverfun instal·larà a la Plaça des Ramal a partir de les 19.30 hores.  

 

El principal fet diferencial d'aquest mercat són les tres zones diferenciades on s'hi ubiquen productes alimentaris, d'artesania i tant de comerç local com d'altres municipis de Menorca. Per tant, els carrers des Forn, Major, la Sala, Es Vergeret i Es Carreró s'ompliran, a partir de les 19 i fins les 23 hores, de 32 parades de joieria, bijuteria, pintures, macramé, productes patchwork, productes feltre, etc. S'ha de destacar que per participar en la zona d'artesania s'ha d'estar en possessió de la Carta d'Artesà. 

 

Per la seva part, els comerços adherits (llibreries, joieria-rellotgeria, productes de regal, sabates, complements, roba...) s'ubicaran al Carrer des Ramal, entre la Plaça des Ramal i Es Carreró. En canvi, els productes alimentaris (formatge, sobrassada, fruita, pastes, llaminadures...) se situaran també al Carrer des Ramal, entre la Plaça des Ramal i el Carrer de Balmes. 

 

Activitats complementàries al Mercat de Nit tots els dimecres d'estiu:

 


  • Demostració de pintura a càrrec del grup “Es Padronet, Racó d'Art”. Aquesta és la principal novetat del Mercat de Nit d'enguany. A partir de demà dimecres 14 de juny al Carrer des Ramal. Organitza: Col·lectiu Es Padronet, Racó d'Art.

  • Contacontes a la Biblioteca Pública. Juny a les 18.20 hores; juliol, agost i setembre a les 19.30 hores. 

  • Degustació de Formatge amb Denominació d'Origen Mahón-Menorca. Fins el 30 d'agost al Carrer des Ramal. 


 

L'Ajuntament d'Alaior mantindrà la convocatòria oberta durant tot l'estiu per facilitar les inscripcions per ubicar un parada al Mercat de Nit. 

 

El Mercat de Nit d'Alaior és una activitat patrocinada per el Consell de Menorca, amb la col·laboració del Formatge amb Denominació d'Origen Mahón-Menorca.

 


Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
 
Destaquem...
   
Carpeta Ciutadana
Avanç Revisió PGOU
Pla de Desenvolupament Turístic d'Alaior
Programa Festes Sant Llorenç 2010
El Casal de Joves Es Nou Bot
Xarxa de Biblioteques de Menorca
NOU PLA DE DINAMITZACIÓ COMERCIAL ALAIOR
Rutes saludables a Alaior
IDE menorca
GUIA D’ACOLLIDA PER A PERSONES NOUVINGUDES
Política de Medi Ambient
Som d'Alaior
Agenda Local
Disfruta-lo
MANIFEST 700 ANYS
RSU


Horari atenció de dilluns a divendres de 8.00 a 14.30h i dijous de 16.00 a 19.30 h