Posta de sol des de - Cala en Porter Posta de sol des de - Cala en Porter  
 

Dies de Flors 2017 - Concurs per elegir la millor decoració exterior i/o interior de cases

Dies de Flors 2017 - Concurs per elegir la millor decoració exterior i/o interior de casesL'Ajuntament d'Alaior convoca un concurs per seleccionar la millor decoració exterior i/o interior de cases amb motiu dels dies de Flors 2017, una iniciativa que se celebrarà per tercer any consecutiu en aquest municipi del 5 al 10 de maig.

L'objectiu de l'activitat és embellir amb motius florals la zona centre, per contribuir a promocionar Alaior des del punt de vista comercial i turístic i, per tant, a atreure més visitants al poble.

Poden prendre part en el concurs totes les cases particulars del poble, prèvia inscripció al Registre de l'Ajuntament d'Alaior (carrer Major, 11) de dilluns a divendres, de 8 a 14.30 hores, i els dijous capvespre de 16 a 19.30 hores, o amb certificat digital a través de la seu electrònica (alaior.sedelectronica.es). Les persones interessades han de comunicar si embelliran l'exterior i/o l'interior de les cases, la decoració relacionada amb les flors ha d'estar muntada el dia 5 de maig a les 13 hores i aquesta no es podrà modificar fins al dimecres 10 de maig a les 20 hores.

Les cases decorades a l'interior han d'estar obertes i visitables del 5 al 7 de maig (ambdós inclosos), amb el següent horari:

Divendres 5: de 17 a 21 hores
Dissabte 6: de 10 a 14 hores i de 17 a 21 hores
Diumenge 7: de 10 a 14 hores i de 17 a 21 hores.

S'atorgarà el premi d'un cap de setmana en una vil·la, per gentilesa de l'empresa Viatges Magon S. A., a la casa amb la millor decoració exterior i/o interior que resulti elegida d'entre els participants a través de la web de l'Ajuntament (www.alaior.org) i s'obsequiarà amb un diploma a les tres millors decoracions. El termini fixat per a la votació és a partir del 5 de maig a les 17 hores fins al 10 de maig a les 21 hores.

El resultat del concurs es publicarà al tauler d'anuncis de la seu electrònica (alaior.sedeletronica.es), al portal de transparència i a la web de l'Ajuntament d'Alaior.

La data i l'horari del lliurament del premi i dels diplomes es comunicarà oportunament.

Cal assenyalar que l'alcaldessa d'Alaior, Misericòrdia Sugrañes, ha enviat una carta als veïns explicant la iniciativa per incentivar la seva participació en la mateixa.

El termini d'inscripció en el concurs finalitza el dia 3 de maig de 2017. Més informació a l'oficina de l'Àrea de Turisme de l'Ajuntament d'Alaior, carrer Major, 11. Tel. 971 371 002, ext. 115, adreça electrònica turisme@aj-alaior.org


Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
 
Destaquem...
   
Carpeta Ciutadana
Agenda Local
Avanç Revisió PGOU
Pla de Desenvolupament Turístic d'Alaior
Programa Festes Sant Llorenç 2010
El Casal de Joves Es Nou Bot
Xarxa de Biblioteques de Menorca
NOU PLA DE DINAMITZACIÓ COMERCIAL ALAIOR
Rutes saludables a Alaior
IDE menorca
GUIA D’ACOLLIDA PER A PERSONES NOUVINGUDES
Política de Medi Ambient
Som d'Alaior
Disfruta-lo
MANIFEST 700 ANYS
RSU


Horari atenció de dilluns a divendres de 8.00 a 14.30h i dijous de 16.00 a 19.30 h