Poblat prehistòric de So na Caçana. Carretera Alaior - Cala en Porter - So na Caçana Poblat prehistòric de So na Caçana. Carretera Alaior - Cala en Porter - So na Caçana  
 

RUTES ESPORTIVES I DE TURISME ACTIU

 INFORMACIÓ

El turisme actiu i d’esports ha guanyat adeptes en els darrers anys. La possibilitat de visitar una destinació turística i gaudir-ne mitjançant la pràctica d’alguna activitat activa i esportiva a l’entorn natural és una experiència cada vegada més buscada pels turistes.

Els turistes que volen practicar el turisme actiu i d’esports cerquen unes condicions mínimes de seguretat (informació, cartells, etc.) per poder gaudir d’aquestes activitats en un lloc diferent a l’habitual del seu lloc d’origen.

El projecte “Rutes de turisme actiu i d’esports a Alaior” pretén potenciar la pràctica del caiac, del cicloturisme, de la marxa nòrdica i del running entre els visitants. Per aquest motiu, s’han creat dues rutes de caiac i cinc rutes terrestres amb tota la informació disponible per poder dur-les a terme amb confiança i seguretat. S’ha elaborat aquesta revista informativa, a més de la publicació en línia (web Ajuntament Alaior i IDE Menorca) i la instal·lació de cartells informatius i indicatius de les diferents rutes.

Esperem que descobriu Alaior i en gaudiu de manera activa!

 


                                        
 

 

 


 


Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
 
Destaquem...
   
Carpeta Ciutadana
Agenda Local
Avanç Revisió PGOU
Pla de Desenvolupament Turístic d'Alaior
Programa Festes Sant Llorenç 2010
El Casal de Joves Es Nou Bot
Xarxa de Biblioteques de Menorca
NOU PLA DE DINAMITZACIÓ COMERCIAL ALAIOR
Rutes saludables a Alaior
IDE menorca
GUIA D’ACOLLIDA PER A PERSONES NOUVINGUDES
Política de Medi Ambient
Som d'Alaior
Disfruta-lo
MANIFEST 700 ANYS
RSU


Horari atenció de dilluns a divendres de 8.00 a 14.30h i dijous de 16.00 a 19.30 h