Urbanització de Cala en Porter - fotografia cedida per l'associació de veïns de Cala en Porter - Urbanització de Cala en Porter Urbanització de Cala en Porter - fotografia cedida per l'associació de veïns de Cala en Porter - Urbanització de Cala en Porter  
 

PROPOSTA D’USOS DEL PATI DE SA LLUNA - CONVENT DE SANT DIEGO

PROPOSTA D’USOS DEL PATI DE SA LLUNA - CONVENT DE SANT DIEGOL'Agència de Turisme de les Illes Balears, l'Ajuntament d'Alaior i el Consell Insular de Menorca van convocar a les entitats ciutadanes d'Alaior a una jornada de presentació pública de la proposta d'usos del Pati de sa Lluna. L'acte es va realitzar el dissabte 11 de juny de 2016, a la Sala d'activitats ciutadanes de l'Ajuntament d'Alaior.

En el transcurs d'aquesta jornada, es va donar compte del procés de rehabilitació i reforma de l'edifici del Convent de Sant Diego, que s'ha desenvolupat al llarg dels darrers anys. Es preveu que les obres finalitzin a finals d'aquest mes de juny.

A continuació es va exposar la proposta d'usos que durant els últims mesos han estat treballant les tres administracions implicades, i que ara es posa a la consideració de les entitats ciutadanes i els veïns d'Alaior. A partir d'aquest moment, i fins dia 30 de juny, s'obre un termini per a la presentació d'aportacions i suggeriments, que es poden presentar amb registre d'entrada a qualsevol de les tres administracions. En finalitzar la jornada es va realitzar una visita pública a les obres de l'edifici.

El document "Propostes al voltant del Pati de sa Lluna" i la presentació gràfica de distribució dels espais es poden descarregar de les pàgines web de l'Ajuntament d'Alaior i el Consell Insular de Menorca. Així mateix, els plànols amb la proposta de distribució d'espais estaran exposats durant les properes setmanes a la Sala d'activitats ciutadanes.

Les institucions conviden tota la ciutadania a participar activament, i a presentar qualsevol proposta de millora del document presentat, per tal que la definició final dels usos i activitats que acollirà aquest centre comptin amb el més ample consens i siguin el resultat de la participació de tothom.


Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
 
Destaquem...
   
Carpeta Ciutadana
Avanç Revisió PGOU
Pla de Desenvolupament Turístic d'Alaior
Programa Festes Sant Llorenç 2010
El Casal de Joves Es Nou Bot
Xarxa de Biblioteques de Menorca
NOU PLA DE DINAMITZACIÓ COMERCIAL ALAIOR
Rutes saludables a Alaior
IDE menorca
GUIA D’ACOLLIDA PER A PERSONES NOUVINGUDES
Política de Medi Ambient
Som d'Alaior
Agenda Local
Disfruta-lo
MANIFEST 700 ANYS
RSU


Horari atenció de dilluns a divendres de 8.00 a 14.30h i dijous de 16.00 a 19.30 h