Panoràmica de la ciutat d'Alaior - Panoràmica de la ciutat d'Alaior Panoràmica de la ciutat d'Alaior - Panoràmica de la ciutat d'Alaior  
 

PROPOSTA D’USOS DEL PATI DE SA LLUNA - CONVENT DE SANT DIEGO

PROPOSTA D’USOS DEL PATI DE SA LLUNA - CONVENT DE SANT DIEGOL'Agència de Turisme de les Illes Balears, l'Ajuntament d'Alaior i el Consell Insular de Menorca van convocar a les entitats ciutadanes d'Alaior a una jornada de presentació pública de la proposta d'usos del Pati de sa Lluna. L'acte es va realitzar el dissabte 11 de juny de 2016, a la Sala d'activitats ciutadanes de l'Ajuntament d'Alaior.

En el transcurs d'aquesta jornada, es va donar compte del procés de rehabilitació i reforma de l'edifici del Convent de Sant Diego, que s'ha desenvolupat al llarg dels darrers anys. Es preveu que les obres finalitzin a finals d'aquest mes de juny.

A continuació es va exposar la proposta d'usos que durant els últims mesos han estat treballant les tres administracions implicades, i que ara es posa a la consideració de les entitats ciutadanes i els veïns d'Alaior. A partir d'aquest moment, i fins dia 30 de juny, s'obre un termini per a la presentació d'aportacions i suggeriments, que es poden presentar amb registre d'entrada a qualsevol de les tres administracions. En finalitzar la jornada es va realitzar una visita pública a les obres de l'edifici.

El document "Propostes al voltant del Pati de sa Lluna" i la presentació gràfica de distribució dels espais es poden descarregar de les pàgines web de l'Ajuntament d'Alaior i el Consell Insular de Menorca. Així mateix, els plànols amb la proposta de distribució d'espais estaran exposats durant les properes setmanes a la Sala d'activitats ciutadanes.

Les institucions conviden tota la ciutadania a participar activament, i a presentar qualsevol proposta de millora del document presentat, per tal que la definició final dels usos i activitats que acollirà aquest centre comptin amb el més ample consens i siguin el resultat de la participació de tothom.


Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
 
Destaquem...
   
Carpeta Ciutadana
Agenda Local
Avanç Revisió PGOU
Programa Festes Sant Llorenç 2010
Xarxa de Biblioteques de Menorca
Rutes saludables a Alaior
IDE menorca
GUIA D’ACOLLIDA PER A PERSONES NOUVINGUDES
Política de Medi Ambient
MANIFEST 700 ANYS
RSU


Horari atenció de dilluns a divendres de 8.00 a 14.00h i dimecres de 16.00 a 19.30 h