Posta de sol des de - Cala en Porter Posta de sol des de - Cala en Porter  
 

Jornada formativa sobre accessibilitat en el marc de la II Fira de Turisme

08/03/2017

Jornada formativa sobre accessibilitat en el marc de la II Fira de TurismeL'Ajuntament d'Alaior, la Fundació Handisport i l'Agència de Turisme de les Illes Balears han organitzat, en el marc de la segona edició de la Fira de Turisme de Menorca, una jornada formativa sobre “l'atenció a les persones amb discapacitat i/o necessitats especials”.

Aquesta jornada va dirigida als gestors del sector turístic de Menorca, amb la finalitat d'apropar conceptes, revisar experiències d'altres destinacions, gestionar millor els recursos i la comunicació dels mateixos per a què Menorca sigui accesible per a totes les persones i poder avançar cap a una destinació plenament accessible. La Jornada pretén donar continuïtat durant el 2017 a les set jornades que, durant l'any passat, l'Agència de Turisme de les Illes Balears i Handisport varen organitzar amb tant èxit.

La iniciativa es portarà a terme dia 4 d'abril, de 9 a 14 hores, al Centre Bit Menorca a Alaior. La inscripció per participar en aquesta interessant jornada és gratuïta i s'ha de formalitzar al correu electrònic administracion@handisportmallorca.org o a través del següent formulari:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeOTAHFHI4UsTVs9C39ZfzroHC14wOBU82H7DGENZ-pjx89mw/viewform

Les places són limitades i s'assignen per ordre d'inscripció.

Finalment, convé recordar les inscripcions de les persones físiques i / o jurídiques interessades a obtenir la pertinent autorització per ocupar un expositor a la Fira de Turisme es poden fer a la pàgina web de l'Ajuntament www.alaior.org. El termini finalitza el pròxim divendres 10 de març.


Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
 
Destaquem...
   
Carpeta Ciutadana
Agenda Local
Avanç Revisió PGOU
Programa Festes Sant Llorenç 2010
Xarxa de Biblioteques de Menorca
Rutes saludables a Alaior
IDE menorca
GUIA D’ACOLLIDA PER A PERSONES NOUVINGUDES
Política de Medi Ambient
MANIFEST 700 ANYS
RSU


Horari atenció de dilluns a divendres de 8.00 a 14.00h i dimecres de 16.00 a 19.30 h